Web Analytics Made Easy - Statcounter

امروزه با افزایش ضریب نفوذ اینترنت در بین مردم و گسترش روزافزون کسب وکارهای اینترنتی درخواست برای طراحی سایت به شکل چشمگیری افزایش یافته­است. می‌توان گفت که تقریبا تمامی کسب­ و کارها به فکر گسترش فعالیت خود در فضای نامحدود اینترنت هستند راه‌های مختلفی برای طراحی سایت وجود دارد. ما قصد داریم در این محتوا به بررسی و مقایسه قیمت طراحی سایت با قالب آماده وردپرس در مقابل طراحی سایت اختصاصی بپردازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در کل برای طراحی یک سایت در بستر اینترنت می‌توان از یک سیستم مدیریت محتوا مثل وردپرس ، جوملا یا حتی دروپال استفاده کرد و یا اقدام به طراحی اختصاصی سایت کرد.

طراحی سایت با وردپرس

در بین سیستم‌های مدیریت محتوا که معرفی کردیم، وردپرس از همه معروف‌تر و پرکاربردتر است و بسیاری از سایت‌ها با استفاده از این ابزار محبوب طراحی می‌شوند. معمولا کسب وکارهایی که به دنبال ایجاد سایت با حداقل هزینه و در کمترین زمان ممکن هستند از این ابزار برای طراحی سایت استفاده می‌کنند.

مزایای طراحی سایت با وردپرس

 طراحی سایت با وردپرس مزایای زیادی دارد که از مهمترین این مزایا می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

یکی از مزایای وردپرس وجود قالب‌های آماده فراوان و بسیار متنوع برای این ابزار طراحی سایت است. در کل برای انواع سایت‌های شرکتی، فروشگاهی، وبلاگی و انواع دیگر سایت‌ها، قالب‌های متنوع فراوانی در بستر اینترنت وجود دارد که می‌توانید با کمترین هزینه ممکن آن‌ها را از سایت‌های فروش قالب نظیر راست ­چین و ژاکت خریداری کرد. یکی دیگر از مزایای وردپرس امکان توسعه پذیری سریع و آسان آن است که با استفاده از پلاگین‌‌های وردپرس امکان‌پذیر است. برای توسعه و ایجاد امکانات جدید به سایت وردپرسی کافی است افزونه‌ای برای ایجاد آن ویژگی در سایت خود نصب و فعال‌سازی کنید. در بستر اینترنت می‌توان از سایت‌های زیادی که به فروش افزونه می‌پردازند، افزونه مورد نظر را خریداری کرد. حتی در صورت نیاز می‌توان با برنامه نویسی یک افزونه سفارشی برای سایت ایجاد کرد. امکان طراحی سایت با حداقل هزینه و در کمترین زمان ممکن یکی از دلایل محبوبیت زیاد وردپرس است زیرا با توجه به وجود ابزارهای آماده­ای که در بستر اینترنت برای وردپرس وجود دارد، می‌توان در کمترین زمان ممکن و با حداقل هزینه یک سایت وردپرسی را طراحی کرد. یکی دیگر از مزایای طراحی سایت با وردپرس این است که پشتیبانی و نگهداری این نوع سایت‌ها حتی برای کاربرانی که دانش برنامه­نویسی ندارند، بسیار آسان است. سازگاری سایت‌های وردپرسی با الگوریتم‌ها و ربات‌های گوگل یکی دیگر از دلایل محبوبیت این سایت‌های وردپرسی است که باعث بهبود رتبه این سایت‌ها در این موتور جستجو می‌شود. به علاوه برای بهبود سئو سایتهای وردپرسی می‌توانید از پلاگین‌هایی مثل yoast seo و Rank Math استفاده کرد.

 

 

طراحی سایت اختصاصی

معمولا برای کسب­وکارهای کوچکی که بودجه محدودی دارند، بهترین گزینه برای طراحی سایت استفاده از سیستم مدیریت محتوایی مثل وردپرس است. ولی گاهی پیش می‌آید که شرکت‌های بزرگ که تعداد کاربران سایت آن‌ها بالاست و محدودیتی از لحاظ بودجه و هزینه ندارند ترجیح می‌دهند به طور اختصاصی یک سایت برای مجموعه خود طراحی کنند.

برای طراحی سایت اختصاصی می‌توان از ابزارها و تکنولوژی­های متفاوتی استفاده کرد. به عنوان مثال Asp.net mvc core یکی از این ابزارهاست که در آن می‌توان با زبان‌های مختلفی برنامه­نویسی مثل C# ، Javascript و فریمورک‌های آن اقدام به طراحی سایت سفارشی کرد.

                        

زبان Php هم یکی از ابزارهای پرکاربرد طراحی سایت است که می‌توان با استفاده از فریمورک‌های کاربردی این زبان مثل فریمورک لاراول، اقدام به طراحی سایت اختصاصی کرد. 

 

مزایای طراحی سایت اختصاصی

طراحی سایت اختصاصی با هریک از این ابزارها مزایا و معایب خودش را دارد که در از مهمترین مزایای آن می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

یکی از اصلی­ترین مزایای طراحی سایت اختصاصی که کسب­وکارهای بزرگ را علیرغم هزینه بیشتر طراحی سایت، ترغیب به استفاده از این روش می‌کند، امکان سفارشی­سازی سایت براساس نیاز است.

یکی دیگر از مزایای طراحی سایت اختصاصی استفاده از تکنولوژی­های روز دنیای برنامه­نویسی در این سایت‌هاست.

 

 

مقایسه قیمت طراحی سایت با وردپرس و طراحی سایت اختصاصی

 

با توجه به مطالبی که در این مقاله بیان کردیم، طراحی سایت وردپرسی بسیار ساده­تر و سریع‌تر از طراحی سایت سفارشی با زبان‌هایی مثل Php است. در نتیجه قیمت طراحی سایت وردپرسی بسیار کمتر از قیمت طراحی سایت به صورت اختصاصی است.

قیمت طراحی سایت وردپرسی با توجه به امکانات مورد نیاز و نوع آن سایت متفاوت است و به طور معمول هزینه طراحی سایت وردپرسی از 3 میلیون تومان شروع می‌شود و هرچه امکانات و ویژگی­های بیشتری برای سایت مورد نیاز باشد، قطعا هزینه طراحی سایت بیشتر خواهد بود.

قیمت طراحی سایت به صورت اختصاصی قابل مقایسه با یک سایت وردپرسی نیست، زیرا سطح تخصصی که برای طراحی این نوع سایتهای نیاز است بسیار بیشتر از سایت های وردپرسی است. در سایت های وردپرسی به راحتی و با استفاده از قالب‌ها و پلاگین‌هایی که به صورت آماده وجود دارند می‌توانید بدون حتی یک خط کدنویسی یک سایت را ایجاد کنید. ولی برای طراحی یک سایت اختصاصی برنامه­نویسی شده باید از صفر تا صد سایت را کدنویسی کند.

به علاوه یک سایت وردپرسی را در کمترین زمان ممکن و حتی یک روزه می‌توان طراحی کرد ولی قطعا برای طراحی سایت اختصاصی باید زمان بیشتری را صرف کرد.

قیمت طراحی سایت اختصاصی هم با توجه به نوع آن سایت و  امکاناتی که برای آن نیاز است، متفاوت خواهد بود ولی به طور میانگین قیمت طراحی سایت اختصاصی از 01 میلیون تومان به بالا است. شما می توانید برای اطلاعات بیشتر  به لینک قیمت طراحی سایت آرمیس وب مراجعه کنید و کارشناسان فروش درارتباط باشید.

منبع: جماران

کلیدواژه: افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا وردپرس طراحی سایت با وردپرس طراحی سایت وردپرس طراحی سایت اختصاصی افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا طراحی سایت با وردپرس کمترین زمان ممکن طراحی سایت وردپرسی طراحی سایت اختصاصی مزایای طراحی سایت سایت های وردپرسی برای طراحی سایت بستر اینترنت قیمت طراحی سایت طراحی سایت برنامه نویسی یکی دیگر سایت ها یک سایت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۴۰۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی + سایت فروش، قیمت و زمان ثبت نام اردیبهشت ۱۴۰۳

ثبت نام سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی در اردیبهشت ۱۴۰۳ آغاز شد.

به گزارش ایمنا، عرضه خودروهای وارداتی بر مبنای فرآیند نوبت دهی طرح یکپارچه عرضه خودرو آغاز شد.

بیشتر بخوانید:

لاماری ایما هیبریدی نیسان سانی وارداتی جهان نوین آریا ثبت نام سامانه یکپارچه خودرو

متقاضیان محترم سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی که در اسفند ۱۴۰۱ ثبت نام نموده و اولویت آن‌ها مشخص شده می‌توانند جهت انتخاب خودرو اقدام کنند.

زمان ثبت نام سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی

ثبت نام برای متقاضیان واجد شرایط از روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۱۶ تا ساعت ۲۳:۵۹ روز سه شنبه ۱۴۰۳/۰۲/۱۸ در دسترس است.

سامانه ثبت نام خودرو وارداتی

سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی به نشانی saleauto.ir مشخصات فنی خودروهای عرضه شده را در اختیار متقاضیان قرار می‌دهد.

محصولات سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی

متقاضیان محترم می‌توانند یک اولویت از سبد محصولات اعلامی زیر را انتخاب کنند لازم به ذکر است هیچ گونه ثبت نام جدیدی در این مرحله انجام نشده و انتخاب خودرو در سامانه صرفاً برای ثبت نام کنندگان مرحله اول که در اسفند ماه سال ۱۴۰۱ حساب خود را بلوکه کرده‌اند است.

الف- خودروهای دارای قیمت قطعی در مبادی ورودی:

جدول شماره ۱: قیمت فروش محاسباتی قطعی خودروهای وارداتی در مبادی ورودی واحد: دستگاه / ریال

نام شرکتنشان تجاریمدلقیمت فروش قطعی درمبادی ورودی به ریال
جهان نوین NISSAN SUNNY ۱۱.۰۷۱.۴۰۰.۰۰۰
آرین پارس موتور Lamari EAMA HEV ۱۵.۴۳۴.۰۰۰.۰۰۰
بی ام کارز Hongqi EQM۵EV (خودرو برقی) ۱۸.۰۵۴.۶۰۰.۰۰۰

تبصره: قیمت مندرج در جدول شماره ۱، قیمت قطعی در مبادی ورودی بوده و هزینه‌ها و عوارض قانونی پس از ترخیص از قبیل: بیمه شخص ثالث، مالیات بر ارزش افزوده، هزینه‌های شماره گذاری، اسقاط خودروی فرسوده، کرایه حمل و … به قیمت‌های فوق اضافه می‌گردد که واردکنندگان با رعایت آئین نامه اجرایی قانون حمایت از مصرف کنندگان خودرو می‌توانند نسبت به دریافت آن اقدام نموده و در موعد مقرر نسبت به تحویل خودرو اقدام نمایند.

ب- خودروهای دارای قیمت علی‌الحساب در مبادی ورودی:

جدول شماره ۲- برآورد قیمت فروش محاسباتی علی الحساب خودروهای برقی وارداتی در مبادی ورودی واحد: ریال / دستگاه

نام شرکتنشان تجاریمدلقیمت فروش علی الحساب در مبادی ورودی به ریال
معین خودرو ایرانیان Honda ENS1 (خودرو برقی) ۱۸.۵۰۰.۰۰۰.۰۰۰
ایران خودرو Luna GRE (خودرو برقی) ۹.۴۵۰.۰۰۰.۰۰۰
جزییات ثبت نام خودرو وارداتی

تبصره ۱ - قیمت علی‌الحساب اعلام شده، قیمت در مبادی ورودی بوده و هزینه‌ها و عوارض قانونی پس از ترخیص از قبیل مالیات بر ارزش افزوده، هزینه‌های شماره گذاری، اسقاط خودروی فرسوده، کرایه حمل و … در هنگام صدور فاکتور نهایی به قیمت‌های قطعی و مصوب اضافه خواهد شد. واردکنندگان می‌توانند پس از فراخوان اولیه و با دریافت ۵۰% قیمت علی الحساب نسبت به انعقاد قرارداد با متقاضی اقدام نمایند

تبصره ۲ - قیمت قطعی خودروهای مذکور پس از ارائه کلیه مستندات و مدارک مثبته و بر اساس آخرین ضوابط و مقررات تعیین و متعاقباً در سامانه بارگذاری خواهد شد.

تبصره ۳ - عدم واریز وجه در هر یک از مراحل ذکر شده و حداکثر ۵ روز پس از فراخوان صورت گرفته، به منزله انصراف از طرح بوده و متقاضی از اولویت بندی سامانه خودروهای وارداتی حذف می‌گردد.

تبصره ۴ –کلیه شرکت‌های واردکننده می‌بایست مطابق آئین‌نامه اجرایی قانون حمایت از حقوق مصرف کنندگان خودرو نسبت به تحویل خودرو و دریافت وجه از مشتریان اقدام نمایند در صورت تأخیر در تحویل و … قراردادهای مذکور مشمول جرایم مندرج در آئین نامه فوق خواهند شد.

تبصره ۵ - تخصیص خودرو در این مرحله بر اساس رتبه ثبت‌نامی قبل متقاضی و اولویت انتخابی خودرو انجام می‌گیرد.

تبصره ۶ - آن دسته از ثبت نام کنندگان خودرو وارداتی که در مراحل قبل انتخاب خودرو انجام داده و در پرتال خود گزینه عدم تخصیص را مشاهده می‌نمایند، در صورت تمایل نسبت به خودروهای ارائه شده در جداول فوق در این مرحله خودرو جدید انتخاب کنند.

تبصره ۷ - اطلاعات کلیه متقاضیان مرتبط با این طرح حسب ماده ۱۹ آئین‌نامه اجرایی ماده ۱۴ الحاقی قانون مبارزه با پولشویی و طرح مالیات برعایدی سرمایه در اختیار نهادهای ذیربط قرار می‌گیرد.

کد خبر 751023

دیگر خبرها

  • واگذاری ۶۰ واحد نهضت ملی مسکن شاهدیه یزد
  • واگذاری ۶۰ واحد نهضت ملی مسکن شاهدیه یزد تا خرداد ماه
  • سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی + سایت فروش، قیمت و زمان ثبت نام اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت قالب فلزی لبه ۵ با قیمت دلار بالا رفت؟!
  • مقایسه جک J۴ با کی ام سی ایگل؛ تفاوت در چیست؟
  • مانیتور جدید ال‌جی کاربرد پزشکی دارد
  • سایت‌های مسکن در چهار شهر کرمان آماده واگذاری است
  • آماده شدن سایت های مسکن در چهار شهر استان کرمان
  • عوامل موثر بر قیمت ورق اکسین
  • قیمت آیفون ۱۳ پرو مکس امروز ( ۱۶ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین iPhone 13 pro max